Proclaimer

Positive by Nature is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en je mag dan ook verwachten dat Positive by Nature haar stinkende best doet om deze actueel en feitelijk correct te houden. Hetzelfde geldt voor inhoud die ze de wereld in slingert via blogs en nieuwsbrieven. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderde informatie is, dan is Positive by Nature je bijzonder dankbaar als je dit doorgeeft via info@positivebynature.nl. Als na een dubbelcheck blijkt dat je helemaal gelijk hebt, dan wordt de informatie zo snel mogelijk aangepast en ontvang je eeuwige dank.

Copyright

De teksten die je op deze website vindt, inclusief die van de blogs en nieuwsbrieven, zijn eigendom van Positive by Nature en beschermd door auteursrecht. Dat wil niet zeggen dat je het niet mag gebruiken. Integendeel; gebruik, deel, vermenigvuldig en inspireer anderen zoveel je maar wilt, zolang je er maar duidelijk bij vermeldt dat jouw inspiratiebron Positive by Nature is. Een link opnemen naar deze site is helemaal superlief.

De foto’s op de website van Positive by Nature zijn helaas niet door de oprichtster zelf genomen. Haar wens is om in de nabije toekomst wel eigen werk te gebruiken. Tot die tijd plukt Positive by Nature de foto’s weg bij pexels.com, pixabay.com en istockphoto.com.